ÉKSZERKÉSZÍTŐ WORKSHOP Bebesi Ágival

ÉKSZERKÉSZÍTŐ WORKSHOP Bebesi Ágival

by
928 928 people viewed this event.

Készítsünk együtt csodálatos egyedi ékszereket epoxi öntőgyantából! Ági elmondja, mi az, amire figyelni kell, mit, hogyan és miért érdemes alkalmazni az ilyen ékszerek készítésében. Gyakorlati tanácsokat várhatnak a résztvevők, hiszen nincs minden úgy az életben, mint a tankönyvben! A helyszínen az előre elkészített alapanyagokból mindenki 3 medált rakhat össze, és további 3-at otthoni kísérletezéshez haza lehet vinni!

Minden korosztálynak ajánlott vidám program! Veszélyes anyagokkal nem dolgozunk, minden előkészített lesz annyira, hogy vizes tálcában, csiszolópapírokkal készre csiszoljuk az ékszereket, majd bio olajjal áttöröljük és nyakláncra tesszük. Kötetlen, jó hangulatú, beszélgetős kreatív foglalkozásra számíthat, aki eljön, igazi színterápia lesz!

A workshop időpontja: 2021. november 13. szombat 9-12 óráig!

Helyszín: WoodCorner bemutatóterem, Szeged, Szentháromság utca 49.

A workshop időtartama: 3 óra.

Ági munkáit itt csodálhatod meg:

www.facebook.com/szinesasztal

Programunk részvételi díja 15.000 forint. A 3 órás foglalkozáson 10 résztvevőt tudunk fogadni!


Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

To register for this event email your details to balazs@bajorics.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2021-10-16 @ 09:00 DE. to
2021-10-16 @ 12:00 DE.

Share With Friends