TANÁCSADÁS

Szeretünk segíteni. Szeretjük megosztani a tudásunkat és tapasztalatunkat az otthonok, irodák, üzlethelyiségek megújításában. A WoodCorner nemcsak a legmegfelelőbb padló, faburkolat, ajtó vagy ablak kiválasztásában segít, hanem abban is, hogyan legyen a beépítés, az építkezés, a felújítás a legprecízebb, a legzavarmentesebb.

tanacsadas-szaktanacsadas-design--kivitelezes-beepites-woodcorner-szeged

Szaktanácsadás

Mikor lehetünk mindig okosabbak? Utólag… Ez az aranyszabály építkezéskor, felújításkor, új berendezések, megoldások választásakor legtöbbször pénzben, időben is fájdalmas megtapasztalás lehet. Mi éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy ügyfeleinkkel együtt alaposan felmérjük az igényeket, az álmok megvalósításáig vezető lépéseket, hogy elkerülhessük a nehézségeket, a bosszantó hibákat, a felesleges stresszt. Hogy öröm legyen ne csak a kívánt eredmény, hanem az ahhoz vezető út is. A tanácsadás keretében körbejárjuk, mi a legmegfelelőbb választás, mire érdemes nagyon odafigyelni a kivitelezésben, mikor és min érdemes spórolni és mi az, amin soha nem tanácsos. A WoodCornerben akkor is örömmel adunk tanácsot, ha végül nem minket választ.

Lakberendezési tanácsadás

Lakberendező partnerünk, Perneczky Regina örömmel nyújt szakmai segítséget, tanácsadást azoknak, akik betérnek a WoodCornerbe, és belsőépítészeti kérdésekben hozzá fordulnak. Hiszen mindannyiunknak fontos, hogy az a környezet, ahol élünk vagy dolgozunk, a lehető legjobban szolgálja az életformánk igényeit, kényelmünket. Ezért is lényeges, hogyan igazodunk el a fix műszaki paraméterek, az előre nem látható körülmények, a funkcionalitás és a praktikum, a költségvetési keretek, a berendezés, a fényeket, a színeket érintő kérdések megválaszolásakor. Mert a cél mindig az, hogy a részletek ízlésesen formálódjanak egy tökéletes harmóniává, amely azonnal hívogató és kellemes benyomást kelt mindenkiben, aki belép a megújult terekbe. A valódi luxus a harmónia és a kényelem érzete, Regina segít megteremteni! Eléred őt itt is:

www.alakitlak.hu

Perneczky-Regina
tanacsadas-kivitelezesi-tervezes-design-generalkivitelezes-hazfelujitas

Kivitelezési tervezés

Ha álmodunk, alaposan meg is kell terveznünk a megvalósítást. Ahhoz, hogy egy építkezés, felújítás, vagy akár csak új elemek beépítése otthonunkba, üzlethelyiségeinkbe vagy irodáinkba zökkenőmentes legyen, mindent precízen előre meg kell tervezni. Az időbeli ütemezést, a munkafolyamatokat, el kell végezni az árkalkulációt, hogy aki a WoodCornerhez fordul, a tervezés szakaszában is a legjobb döntéseket hozhassa. A célunk az, hogy a kivitelezés maga a leggyorsabban, hibák, zavaró momentumok nélkül zajlódjon le úgy, hogy az eredményt mihamarabb élvezhesse, aki minket választ. Igény esetén minden nagyobb beruházáshoz kiviteli tervet is összeállítunk, hogy még nyomon követhetőbb legyen minden.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Időpontot kérek a WoodCorner bemutatóteremben!

Írj üzenetet és visszahívunk!

Vagy hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig!
Előzetes időpontegyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket.

+36 30/587 – 6327