KIVITELEZÉS

Minőségi munka a megbeszélt határidőre, stresszmentesen, és közben mindent elmagyarázva és megértetve. Mi így szeretjük, ha dolgoznak a saját otthonunkon, ezért kínáljuk így kivitelezési szolgáltatásainkat azoknak, akik megtisztelik a WoodCornert azzal, hogy mi segítsük álmaik megvalósítását! Legyen bármilyen felújítás, építés, tudjuk, mit, hogyan érdemes elvégezni, hogy a kívánt eredményt kapjuk a lehető leggyorsabban.

kivitelezes-fapadlok-fektetese-woodcorner-szeged-EDELHOLZ

Fapadlók fektetése

Egy minőségi, magyar tölgyből készült fapadló a helyiség lélegző alapja, ami mindig hívogat és marasztal. Ahhoz, hogy élmény legyen járni rajta, és generációkat szolgáljon ki a fapadló, gondos előkészítés szükséges a lefektetésénél. Sok múlik az alapozáson, hiszen jellemzően a betonaljzat nem megfelelő, ezért is szükséges a padlókiegyenlítés, a jó vízzáró réteg. Így alulról nem kap nedvességet a padló és soha nem fog felpúposodni. Fontos a padló esztétikája, a faanyagok megfelelő használata a lerakáskor, hogy harmonikus legyen az elrendezés az egyedi igényeknek megfelelően még a sarkokban, az illesztéseknél is. A lefektetett padlót gondozzuk, megkapja az első ápoló olajozást vagy vaxozás, ha pedig lakkozott lesz a felület, akkor a csiszolás és tömítés után a lakkozást. Ha végeztünk, pormentesített állapotban adjuk át a tér új ékét, a minőségi fapadlót!

Lépcsőépítés

Lépcsőink otthonok, üzlethelyiségek, irodák ékei lehetnek. Ezek a prémium faanyagokból készült lépcsők gondos, aprólékos kivitelezést igényelnek, ami az egyedi igények és lehetőségek felmérésével és a tervezéssel kezdődnek. Edelholz és Weitzer lépcsőprofiljainkkal könnyen kialakíthatóak egyszerűbb, stílusos, vagy akár lélegzetelállító lépcsők. A színek, mintázatok formák és a kiegészítők, például a lépcsőkorlát kiválasztása után kezdődhet a kivitelezés, az aprólékos szintezés, a lábazat, a lépcsőburkolatok precíz kialakítása. A WoodCorner csapata a lépcsőket úgy igyekszik kiépíteni, hogy a munka a lehető legrövidebb ideig tartson, hogy minél kevesebb ideig kelljen nélkülözni az átjárást a szintek között.

kivitelezes-lepcsoepites-woodcorner-csongrad-csanad-egyedi-lepcsok-EDELHOLZ
kivitelezes-egyedi-belsoepiteszeti-burkolatok-keszitese-woodcorner-fali-faburkolat-falpanel-kofurner-burkolat-zuzmofal

Egyedi belsőépítészeti burkolatok készítése

Belső tereinket könnyedén extravagánssá vagy épp otthonosabbá teszik az egyedi belsőépítészeti burkolatok. A WoodCornerben megtalálható fa és kőfurnér burkolatok, epoxival kiöntött egyedi formák jellegzetes tereket alkotnak egyedi igények szerint. A kivitelezés ebben az esetben is a tér felmérésével és tanácsadással kezdődik, hogy álomszerű végeredményt kaphassunk. Először a vázszerkezetet építjük ki a falburkolatoknál, majd erre szereljük vagy ragasztjuk fel az egyedi formákban és színekben pompázó lapokat. Kisebb vagy nagyobb felületeket egyaránt precízen fedünk le ilyen elemekkel. A kínálatunkban megtalálhatóak az Edelholz és a könnyített Weitzer fali faburkolatai éppúgy, mint a különleges kőfurnér lapok, ezeket ledvilágítással is elláthatjuk, hogy még látványosabb legyen otthonunk, üzlethelyiségünk vagy irodánk szépsége.

Egyedi lépcsők készítése

Teljesen egyedi lépcsőket is tervez és épít a WoodCorner. Először a vázszerkezetet tervezzük meg és alakítjuk ki, ami lehet vas, beton, gipszbeton vagy fa is, majd a burkolatát, ami tökéletesen illeszkedhet a már kialakított vagy újraálmodott enteriőrhöz. A meglévő lépcsőket újraalkotjuk, vagy teljesen újat építünk ki. Egyedi igényekre szabott faanyagokkal dolgozunk, hogy a végeredmény biztonságos, esztétikus legyen mindenkor. A burkolatot ilyen esetekben mi készítjük. Lépcsőink szintén egyedi homloklapot és szegést is kaphatnak, ledfény beépítésével pedig még hangulatosabb lehet a végeredmény. Fa lépcsőink anyaga tökéletesen illeszkedhet a fapadlók anyagával, így alakítva ki még felvillanyozóbb belső tereket. A WoodCorner falépcsői – padlóinkhoz hasonlóan – szintén megkapják első ápoló kezelésüket, hogy tartósabban szolgálhassák a lépcsőkön járók kényelmét és örömét.

kivitelezes-egyedi-lepcsok-keszitese-woodcorner-lakberendezes
kivitelezes-egyedi-lepcsoburkolatok-keszitese-woodcorner-design

Egyedi lépcsőburkolatok készítése

Belső tereinket összekötő falépcsőink dizájnját a vonalvezetés mellett a lépcsőburkolatok szabják meg. A WoodCornerben elérhetők teljesen egyedi igényekre szabott burkolatok is. Ezeket jellemzően tölgyből készítjük, megválasztható a színük, erezetük, formájuk, lehetnek festettek, pácoltak, olajozottak vagy lakkozottak. Az igények és a belső tér felmérése után kezdjük a tervezést, hogy a lépcsőburkolat mindenben olyan lehessen, ami megfelel a kívánalmaknak. A burkolást rövid határidővel végezzük, és lépcsőburkolataink is megkapják a szükséges ápoló beavatkozásokat.

Egyedi bútorok készítése

Otthonaink díszei lehetnek az egyedi fabútorok. Legyen asztal, komód, szék, pad vagy épp bortároló, a minőségi alapanyagokból készült bútorok szívesen mesélésre késztetik a látogatót. Az egyedi elképzeléseket mindig segítünk formába önteni, akár mintafotók alapján is megtervezzük egyedi bútorainkat. A faanyagot közösen választjuk ki, lehet tölgy, bükk, vagy akár diófa, rózsafa. Szívesen megmutatjuk a készítés folyamatát is, hogy a közbenső, egyedi igényekre szabott változtatások után az elkészült bútordarab végül minden apró elemében tökéletes legyen.

kivitelezes-egyedi-butorok-keszitese-woodcorner-otthon
kivitelezes-faapolas-woodcorner-fapadlo-falepcso-fali-faburkolat-falpanel-BONA

Faápolás

Minőségi fafelületeink precíz gondoskodást igényelnek. A rendszeres ápolást fapadlóink, fali faburkolataink, ajtóink, falépcsőink meghálálják, hiszen sokáig megmarad védőképességük és fényük. A WoodCorner előzetes felmérést készítve végzi a különböző fafelületek megújítását otthonokban, irodákban és üzlethelyiségekben. Kizárólag minőségi anyagokkal, legtöbbször a BONA faápoló család környezetbarát termékeivel dolgozunk. Ezek mindegyike megtalálható a WoodCorner kínálatában, így az ápolóolajok, a hard wax-ok és a tisztítóeszközök. Mi fapadlók, burkolatok felújítását, fafelületek utókezelését végezzük. Olajozott fapadlók esetében mélytisztítással és gépi olajozással, lakkozott felületeknél csiszolással, tömítéssel, lakkozással adunk új életet a fának. Minőségi svédpadló és faparketta ápolásával, régi lakkozott parketták felújításával, átszínezésével szintén foglalkoznak szakembereink.

High tech felületkezelés

A BONA Resilient Floor System olyan egyedülálló rendszer, amit a rugalmas padlók gondozására és karbantartására találtak ki. Sportcsarnokokban, kórházakban, üzemcsarnokokban, szervizekben, üzlethelyiségekben teszi szükségtelenné a burkolat teljes cseréjét, ugyanis az átfogó felújítással új, tartós használatra alkalmas padlófelület jön létre. Nagy előnye, hogy a felújítás folyamata gyors és egyszerű, vagyis az ilyen gyakran használt terekben sem kell sokáig felfüggeszteni a munkát. Ismerd meg a részleteket!

kivitelezes-high-tech-feluletkezeles-woodcorner-BONA-Resilient-Floor-System

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Időpontot kérek a WoodCorner bemutatóteremben!

Írj üzenetet és visszahívunk!

Vagy hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig!
Előzetes időpontegyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket.

+36 30/587 – 6327