KIVITELEZÉS

Minőségi munka a megbeszélt határidőre, stresszmentesen, és közben mindent elmagyarázva és megértetve. Mi így szeretjük, ha dolgoznak a saját otthonunkon, ezért kínáljuk így kivitelezési szolgáltatásainkat azoknak, akik megtisztelik a WoodCornert azzal, hogy mi segítsük álmaik megvalósítását! Legyen bármilyen felújítás, építés, tudjuk, mit, hogyan érdemes elvégezni, hogy a kívánt eredményt kapjuk a lehető leggyorsabban.

02 KIVITELEZÉS – Fapadlók fektetése

Fapadlók fektetése

Egy minőségi, magyar tölgyből készült fapadló a helyiség lélegző alapja, ami mindig hívogat és marasztal. Ahhoz, hogy élmény legyen járni rajta, és generációkat szolgáljon ki a fapadló, gondos előkészítés szükséges a lefektetésénél. Sok múlik az alapozáson, hiszen jellemzően a betonaljzat nem megfelelő, ezért is szükséges a padlókiegyenlítés, a jó vízzáró réteg. Így alulról nem kap nedvességet a padló és soha nem fog felpúposodni. Fontos a padló esztétikája, a faanyagok megfelelő használata a lerakáskor, hogy harmonikus legyen az elrendezés az egyedi igényeknek megfelelően még a sarkokban, az illesztéseknél is. A lefektetett padlót gondozzuk, megkapja az első ápoló olajozást vagy vaxozás, ha pedig lakkozott lesz a felület, akkor a csiszolás és tömítés után a lakkozást. Ha végeztünk, pormentesített állapotban adjuk át a tér új ékét, a minőségi fapadlót!

Lépcsőépítés

Lépcsőink otthonok, üzlethelyiségek, irodák ékei lehetnek. Ezek a prémium faanyagokból készült lépcsők gondos, aprólékos kivitelezést igényelnek, ami az egyedi igények és lehetőségek felmérésével és a tervezéssel kezdődnek. Edelholz és Weitzer lépcsőprofiljainkkal könnyen kialakíthatóak egyszerűbb, stílusos, vagy akár lélegzetelállító lépcsők. A színek, mintázatok formák és a kiegészítők, például a lépcsőkorlát kiválasztása után kezdődhet a kivitelezés, az aprólékos szintezés, a lábazat, a lépcsőburkolatok precíz kialakítása. A WoodCorner csapata a lépcsőket úgy igyekszik kiépíteni, hogy a munka a lehető legrövidebb ideig tartson, hogy minél kevesebb ideig kelljen nélkülözni az átjárást a szintek között.

www.alakitlak.hu

02 KIVITELEZÉS – Lépcsőépítés
02 KIVITELEZÉS – Egyedi belsőépítészeti burkolatok készítése

Egyedi belsőépítészeti burkolatok készítése

Belső tereinket könnyedén extravagánssá vagy épp otthonosabbá teszik az egyedi belsőépítészeti burkolatok. A WoodCornerben megtalálható fa és kőfurnér burkolatok, epoxival kiöntött egyedi formák jellegzetes tereket alkotnak egyedi igények szerint. A kivitelezés ebben az esetben is a tér felmérésével és tanácsadással kezdődik, hogy álomszerű végeredményt kaphassunk. Először a vázszerkezetet építjük ki a falburkolatoknál, majd erre szereljük vagy ragasztjuk fel az egyedi formákban és színekben pompázó lapokat. Kisebb vagy nagyobb felületeket egyaránt precízen fedünk le ilyen elemekkel. A kínálatunkban megtalálhatóak az Edelholz és a könnyített Weitzer fali faburkolatai éppúgy, mint a különleges kőfurnér lapok, ezeket ledvilágítással is elláthatjuk, hogy még látványosabb legyen otthonunk, üzlethelyiségünk vagy irodánk szépsége.

Egyedi lépcsők készítése

Teljesen egyedi lépcsőket is tervez és épít a WoodCorner. Először a vázszerkezetet tervezzük meg és alakítjuk ki, ami lehet vas, beton, gipszbeton vagy fa is, majd a burkolatát, ami tökéletesen illeszkedhet a már kialakított vagy újraálmodott enteriőrhöz. A meglévő lépcsőket újraalkotjuk, vagy teljesen újat építünk ki. Egyedi igényekre szabott faanyagokkal dolgozunk, hogy a végeredmény biztonságos, esztétikus legyen mindenkor. A burkolatot ilyen esetekben mi készítjük. Lépcsőink szintén egyedi homloklapot és szegést is kaphatnak, ledfény beépítésével pedig még hangulatosabb lehet a végeredmény. Fa lépcsőink anyaga tökéletesen illeszkedhet a fapadlók anyagával, így alakítva ki még felvillanyozóbb belső tereket. A WoodCorner falépcsői – padlóinkhoz hasonlóan – szintén megkapják első ápoló kezelésüket, hogy tartósabban szolgálhassák a lépcsőkön járók kényelmét és örömét.

www.alakitlak.hu

02 KIVITELEZÉS – Egyedi lépcsők készítése
02 KIVITELEZÉS – Egyedi lépcsőburkolatok készítése

Egyedi lépcsőburkolatok készítése

Belső tereinket összekötő falépcsőink dizájnját a vonalvezetés mellett a lépcsőburkolatok szabják meg. A WoodCornerben elérhetők teljesen egyedi igényekre szabott burkolatok is. Ezeket jellemzően tölgyből készítjük, megválasztható a színük, erezetük, formájuk, lehetnek festettek, pácoltak, olajozottak vagy lakkozottak. Az igények és a belső tér felmérése után kezdjük a tervezést, hogy a lépcsőburkolat mindenben olyan lehessen, ami megfelel a kívánalmaknak. A burkolást rövid határidővel végezzük, és lépcsőburkolataink is megkapják a szükséges ápoló beavatkozásokat.

Egyedi bútorok készítése

Otthonaink díszei lehetnek az egyedi fabútorok. Legyen asztal, komód, szék, pad vagy épp bortároló, a minőségi alapanyagokból készült bútorok szívesen mesélésre késztetik a látogatót. Az egyedi elképzeléseket mindig segítünk formába önteni, akár mintafotók alapján is megtervezzük egyedi bútorainkat. A faanyagot közösen választjuk ki, lehet tölgy, bükk, vagy akár diófa, rózsafa. Szívesen megmutatjuk a készítés folyamatát is, hogy a közbenső, egyedi igényekre szabott változtatások után az elkészült bútordarab végül minden apró elemében tökéletes legyen.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Időpontot kérek a WoodCorner bemutatóteremben!

Írj üzenetet és visszahívunk!