Ablakok

Egy ablak kinyitja otthonunk és segít is megvédeni azt. Fényt hoz, meleget őriz és biztonságot ad. A Jankó ablakok magas minősége harmóniát visz a lakásunk, üzletünk vagy irodánk tereibe, hogy élmény lehessen a mindennapi együttlét.

A FA-ALU termékcsalád ötvözi a hangulatos belső design élményt a minimál külső oldali megjelenéssel. A kifogástalan illesztések, EPDM tömítések, egyedi vízelvezetők, hőszigetelt üvegezés, tökéletes szélzárás és robottechnológiával történő felületkezelés emeli a FA-ALU családot a prémium kategóriába. Gondos kialakításának köszönhetően jól beépíthető egyedi rendszerek megoldásaiba is.

A FA-BIG termékcsalád időjárásálló alumínium vízvezetőjének és szárnytakarójának köszönhetően hosszú élettartammal szolgálja a tökéletes kényelmet, míg a minőségi fa alapanyag felhasználása megteremti a tér belső harmóniáját és kellemes, látványos designt biztosít. Kiváló hang- és hőszigetelése, magas minősége mellett elegáns szín- és formavilága teszi ezt az exkluzív terméket különlegessé.

A korhű villák és a rusztikus stílus kedvelői számára a Jankó RUSZTIK termékcsaládja tökéletes megoldást nyújt. Célja, hogy a maximális komfortérzet érdekében ötvözze a hagyományos értékeket a modern építészeti elemekkel. Míg kívülről a tradicionális értéket képviseli, belülről a kor kívánalmainak megfelelő technikai megoldásokat nyújtja: hő- és hangszigetelt üvegezés, vízvezetők, EPD tömítés a nem kívánt légmozgás ellen, 30 milliméteres zárfogadók a biztonság érdekében. A minőségi fa alapanyag hozzáigazodhat a belső tereink – padló, fali burkolat – faanyagához.

A WoodCorner kínálatában megtalálhatók a Jankó intelligens árnyékolástechnikai eszközei is, hiszen ezek a modern életstílus és napjaink lakókörnyezetének elengedhetetlen tartozékai. A redőnyök, a zsaluziák és társaik nyáron passzív hűtési rendszerként működnek, télen pedig megemelik a nyílászárók szigetelőképességét és az értékes napfényt egész évben, vakításmentesen, a belső térbe vezetik.

Nézz szét, szeress bele Te is!

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat