Kérj tanácsot a WoodCornertől!

Tedd kisugárzóvá otthonod, vedd magad körül a fa természetességével! Ismerd meg a WoodCorner világát, ahol olyan, prémium minőségű faanyagok közül válogathatsz, amiket máshol Szegeden vagy megyénkben sehol nem találhatsz meg! Fapadlók, fa lépcsőburkolatok, fali faburkolatok, ajtók és asztalok arcodra mosolyt csaló nagy választéka vár!

Építkezel? Felújítasz? Segítünk!

Mindig kellemetlen UTÓLAG rájönnünk valamire, amit tudnunk lett volna érdemes. Ha építkezünk vagy felújítunk, nagyon sok idő és pénz pazarolható el azzal, ha nem vagyunk felkészültek, vagy ha csak azért nem ragadjuk meg a minket igazán felvillanyozó lehetőségeket, mert mások lebeszélnek róla. A WoodCorner szakértői dönteni segítenek! Például abban, hogy

  • milyen fapadlót válassz,
  • milyen hangulatnak milyen dizájn felel meg,
  • hogyan nézzen ki a lépcsőd,
  • mivel dobd fel a nappalid,
  • hogyan ápold fabútoraid.

Segítjük a választást, a tervezést és segítünk elkerülni a kivitelezés rejtett csapdáit!

JELENTKEZZ BE TELEFONON DÍJMENTES TANÁCSADÁSRA!

Hívásod minden hétköznap 9-15 óráig tudjuk fogadni.

Vagy küldj üzenetet az oldal alján található űrlap kitöltésével!

Keresd Ferit és Reginát!

Hányszor hallottad már barátaidtól vagy mesteremberektől:

„Á, azt úgy nem lehet…”

Pedig, ha megismered minden lehetőséged, rájössz:

MINDIG VAN JOBB VÁLASZ!

Hogy jobb válaszaid legyenek, és ne UTÓLAG, hanem ELŐTTE légy okos, abban lakberendezőnk, Pernecky Regina és faműves szakértőnk, Laczi Ferenc lehet a segítségedre! Sok-sok éves tapasztalatukra bátran támaszkodhatsz, így sokkal megnyugtatóbb lesz a megújulás minden mozzanata!

Laczi Ferenc faműves szakértő
Perneczky Regina lakberendező

Hiszed vagy tudod?

Néhány tévhit, amivel Feri gyakran találkozik!

1. Ne csak ránézésre válasszunk!

Mindig alaposan meg kell nézni, meg kell érinteni! Könnyen követhetünk el hibát akkor, ha például katalógus vagy egy honlap képei alapján akarunk dönteni. Ugyanis élőben minden egy kicsit más, érdemes megtapintani, a színmintákat összevetni. És persze az is igaz, hogy nem árt a párunkat is magunkkal vinnünk, mert ami szerintünk tökéletes, arról könnyen más véleménye lehet… 🙂

2. Összedolgozható, ami összetartozik

Nem tévhit, egyszerűen csak sokan nem gondolnak rá: érdemes a maga teljességében tekinteni építéskor vagy felújításkor a padlót, a lépcsőt, az ajtókat, az ablakokat. Ugyanis így gondolkodhatunk egységben, így fedezhetjük fel, hogy valójában mindegyik meghatározó felületnél használhatunk gyakorlatilag ugyanolyan faanyagot. Nem lesznek eltérő színek és erezetminták, tökéletes harmóniát teremthetünk.

3. Fapadlóhoz is építhetünk ki padlófűtést

Sokan gondolják még manapság is, hogy fapadlóhoz nem való a padlófűtés, és lemondanak egyikről vagy másikról új otthonuk kialakításakor. Régen ugyan ez így volt, de ma már más a helyzet! Meg kell választanunk a megfelelő faanyagot, de nyugodtan tervezgethetünk fapadlós padlófűtést, mert a legmenőbb fapadló gyártók több rétegű, feszmentesített rendszerei már alkalmasak padlófűtéshez is.

4. Nem mindegy, nettó vagy bruttó

Mennyit keresel? És nettó vagy bruttó? Ugye, hogy nem mindegy? Így van ez, amikor egy helyiség kialakításakor négyzetmétert számolunk. Például, amikor elsőre úgy tűnik, elfér majd a 220 centis egyedi szekrény, csak épp nem számoltunk mondjuk a hőszigeteléssel, annak vastagságával. Ugyanez igaz a padlóburkolatokra: mindig kell ráhagyással számolni. Ha kivitelezéskor felcseréljük a sorrendeket, sok időbe és pénzbe kerülhet.

5. Mindennel számoltunk, amikor ajtót választunk?

Könnyűnek tűnik beltéri ajtót választani, hiszen a faajtókba is könnyű beleszeretni. Ám az utólag beépíthető ajtóknál gyakran a tervek alapján vásárolunk, és nem számolunk például azzal, hogy a fal szélessége mégsem akkora, nem vettük figyelembe a hidegburkolatok vastagságát, és így az új ajtónk mégsem fog passzolni a helyére, és választhatunk másikat.

Néhány tévhit, amivel Regina gyakran találkozik!

1. Lakberendezőt felkérni luxus

Gyakori tévhit, hiszen, maga a lakberendezési tanácsadás szinte mindenkinek megfizethető, aki építkezik vagy felújít. Ráadásul egy jó tervező számos olyan lehetőséget ismer és alkalmaz, amely otthonunk javára válik. Megspórolja nekünk az időt és az utánajárást olyan belsőépítészeti elemek kiválasztásánál, amelyekre mindenképpen gondolunk kell majd.

2. A lakberendező ránk erőlteti az ízlését

Ugyan, dehogy! A jó tervező a legfontosabb feladata, hogy a megbízója jól érezze magát a megálmodott és minőségi módon kivitelezett térben! Úgy alkot tökéletes harmóniát, hogy az a megbízója ízlését tükrözze. Úgy tervez egyedi bútort, hogy megfeleljen a tulajdonos tárolási igényeinek, úgy tervezi a funkciókat, hogy kézre álljon minden, olyan lehetőségeket mutat meg, amelyekbe mindig könnyű beleszeretni!

3. A lakberendezővel nehéz kis dolgokról beszélni

Ez egyáltalán nincs így. Egy tervezőtől tanácsadásra is lehet időpontot kérni. Amikor az ingatlannak csak bizonyos területeit érinti a felújítás, vagy mondjuk, egy konyhabútor-tervezéssel kapcsolatban vannak kérdéseink, esetleg bizonytalanok vagyunk egy-egy tapéta vagy falszín kiválasztásában, mindenképpen érdemes szakembert felkeresni, hiszen pontosan ugyanannyiba kerül egy rosszul megválasztott árnyalatú festéket a falra festeni, mint egy, a tér adottságaihoz tökéletesen illőt.

4. Az egyedi bútor drága

Ez mindig a választott anyagtól is függ, de legtöbbször az egyedi bútor hasonló árban van, mint számos, készen elérhető termék. Az egyedi bútor előnye, hogy minden porcikája úgy van megtervezve, hogy tökéletesen megfeleljen a kívánalmaknak. Nem megy ki a divatból, nem túl nagy, nem túl kicsi. Minősége lényegesen magasabb a legtöbb „bolti bútornál”, így sokáig szolgálhatja kényelmünket.

5. A fa bútor kényes és ódivatú

Tévhit, hiszen a fa örökérvényű szépség, megjelenésével természetességet, igényességet és harmóniát csempészhetünk otthonunkba. Számos lakberendezési stílus bátran és eredményesen alkalmazza, nem kell attól tartani, hogy „hozzánk majd biztosan nem illik”! Megfelelő szakértelemmel kezelve szépsége, állaga tökéletesen megőrizhető, és generációkat szolgálhat ki egy gyönyörű fabútor.

Ismerd meg, neked miben segíthet Feri és Regina!

JELENTKEZZ BE TELEFONON DÍJMENTES TANÁCSADÁSRA!

Hívásod minden hétköznap 9-15 óráig tudjuk fogadni.

Vagy küldj üzenetet az oldal alján található űrlap kitöltésével!

Ismerd meg a WoodCorner világát!

Extravagáns vagy még otthonosabb? Minden a képzeleten múlik! Bármilyen belső tér, otthon, iroda vagy üzlethelyiség természetes és különleges látványt kap az egyedi faburkolatokkal! Feri és Regina mindenben segít dönteni!

Kínálatunkban megtalálod még a Jankó Ajtók és Ablakok minden variációját, további ajtófajtákat, és válogathatsz kőfurnér burkolatokat, növény- és zuzmófalakat, ajtókilincseket, valamint padlóápolókat. Egyedi szaunák építésében szintén számíthatsz a WoodCornerre!

Találkozz Ferivel és Reginával a WoodCorner bemutatótermében!

6724 Szeged, Szentháromság utca 49.

Időpontot kérek a WoodCorner bemutatóteremben!

Írj üzenetet és visszahívunk!

Vagy hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig!
Előzetes időpontegyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket.

+36 30/587 – 6327