SZAUNAÉPÍTÉS

Stílus és egyediség jellemzi a WoodCorner által kínált szaunákat. Az igényes kézműves asztalos munka és az alkalmazott professzionális technológia mind egy minőségi, korszerű és esztétikus szaunát eredményez, amely teljesen belesimul környezetébe. Választható beltéri finn szauna, infrakabin, a kettő kombinációja vagy kültéri szauna, és hozzá megannyi kiegészítő, variálható felszereltség. Különlegességet adnak szaunáinknak az egyedi LED-világítások vagy épp a hangrendszerek.

szauna-epites-woodcorner-kivitelezes

A gazdag forma- és színvilágú faanyagok, a beépíthető technológiák és látványelemek sokasága végtelennek tűnő variációt nyújt arra, hogy igazán extravagáns, vagy épp meghitten otthonos hagyományos szaunát építhessünk. Szakembereink a személyes konzultációk után egyedileg tervezik meg és gyártják le az izzasztófürdőt, mindenben megfelelve az igényeknek. Szaunáink tartósak, környezetkímélők, hogy sokáig lehessen élvezni a feltöltődést otthonainkban.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Időpontot kérek a WoodCorner bemutatóteremben!

Írj üzenetet és visszahívunk!

Vagy hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig!
Előzetes időpontegyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket.

+36 30/587 – 6327