WOOD CORNER – Bele lehet szeretni!

Laczi Ferenc
tulajdonos, ügyvezető

“Laczi Ferenc vagyok, a Wood Corner társtulajdonosa és ügyvezetője. A famegmunkáláshoz családi gyökerek kötnek, hiszen nagyapám asztalos volt, és gyakorlatilag az ő műhelyében nőttem fel. Habár később gépészmérnökként helyezkedtem el, nagyapám hatására ma is sokat dolgozom fával. Az otthonomban található fa tárgyak javarészét is magam készítettem, például kisbútorokat, burkolatokat és egy kerti házat is.

2007-ben, a saját házam építésekor sok időt töltöttem a megfelelő faanyag kiválasztásával a padlónkhoz, ám Szegeden nem találtam a kívánalmainknak megfelelő minőségű árut. Végül az Edelholz márka mellett döntöttem, a megálmodott fapadló kivitelezésére pedig mai társtulajdonosomat, Körmöczi Lászlót kértem fel. A megbízásból barátság, mára pedig üzlettársi kapcsolat lett.

Jelenleg közösen vezetjük szegedi üzletünket, ahol jómagam hiteles, gyakorlati tanácsokkal látom el vásárlóinkat, hiszen mi nem csak áruljuk termékeinket, hanem magunk is  bennük élünk.

woodcorner-termekek-szolgaltatasok-tanacsadas-laczi-ferenc
woodcorner-termekek-szolgaltatasok-kivitelezes-kormoczi-laszlo

Körmöczi László Árpád
tulajdonos, faműves-asztalos

“Ma már elmondhatom, hogy már 20 éve foglalkozom famegmunkálással, ám azt csak kevesen tudják, hogy egy szerencsés véletlennek köszönhetem ezt a hivatást. Fiatalkoromban segítségül hívtak egy régi fapadló felújításához, ami végül olyannyira jól sikerült, hogy 5 évre elszegődtem a felújítást vezető mester mellé tanulónak, és sikeres asztalos-faműves szakképesítést szereztem. 

Mindig vonzódtam a fához, ugyanis kézműves családból származom; a kreatív anyagformálás képességét díszmű kovács édesapámtól örököltem. Hívő katolikusként az organikus anyagokra megmunkálás közben is a teremtő alkotásaként tekintek, és tisztelettel bánok velük. 

Az utóbbi 20 évben sok száz prémium kategóriás, komoly kihívásokkal teli munkában vettem részt itthon és Nyugat-Európában egyaránt. Az egyik legkülönlegesebb munkaadóm a szegedi Ferences rend volt, akik felkértek, hogy restauráljam a Mátyás templom több száz éves kóruspadlóját és orgonaterét. A felújítás részeként a templomi padokba ülésfűtést helyeztek el, melyek kapcsolószekrényét a templom egy látható részén helyezték el. Az elektromos tábla elrejtéséhez készítettem korhű stílusban, öreg fából egy kézzel faragott szekrényt, mely ma is megtekinthető a templom belsejében.”

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Időpontot kérek a WoodCorner bemutatóteremben!

Írj üzenetet és visszahívunk!

Vagy hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig!
Előzetes időpontegyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket.

+36 30/587 – 6327