FAÁPOLÁS

Minőségi fafelületeink precíz gondoskodást igényelnek. A rendszeres ápolást fapadlóink, fali faburkolataink, ajtóink, falépcsőink meghálálják, hiszen sokáig megmarad védőképességük és fényük. A WoodCorner előzetes felmérést készítve végzi a különböző fafelületek megújítását otthonokban, irodákban és üzlethelyiségekben. Kizárólag minőségi anyagokkal, legtöbbször a BONA faápoló család termékeivel dolgozunk.

03 FAÁPOLÁS – aloldal

Fapadlók, burkolatok felújítását, fafelületek utókezelését végezzük. Olajozott fapadlók esetében mélytisztítással és gépi olajozással, lakkozott felületeknél csiszolással, tömítéssel, lakkozással adunk új életet a fának. Minőségi svédpadló és faparketta ápolásával, régi lakkozott parketták felújításával, átszínezésével szintén foglalkoznak szakembereink. A megújítás fázisait ügyfeleinkkel egyeztetve a legrövidebb idő alatt végezzük el és, hogy az alapos takarításunk után mihamarabb élvezni lehessen fafelületeink ragyogását.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Időpontot kérek a WoodCorner bemutatóteremben!

Írj üzenetet és visszahívunk!