HÁZFELÚJÍTÁS

Minőségi anyagok, precíz kivitelezés, és a legkevesebb vesződség. Így szeretjük elvégeztetni a felújítást, ha otthonunkról, üzlethelyiségünkről vagy irodánkról van szó. Lakások, házak, üzletek részleges vagy teljes felújítása komoly vállalkozás, amiben könnyen adódhatnak nehézségek akár az anyagbeszerzésben, akár a kivitelezésben. Mi azért dolgozunk, hogy a felújítás a lehető legkevesebb stresszel járjon, hogy örömmel lehessen mielőbb birtokba venni a megújított tereket.

04 HÁZFELÚJÍTÁS – aloldal

Mi a WoodCornerben az igények felmérésétől a közös tervezésen és akár az anyagbeszerzésen át a kivitelezésig visszük végig a felújítási folyamatot. Igény esetén lakberendező segíti az álmok megvalósítását, hogy a kreatív energiák még jobban kiteljesedhessenek. Csapatunk lakások, házak, üzlethelyiségek részleges vagy teljes felújítását végzi. A teljes körű felújítás magában foglalja a víz-, a fűtés-, a villamos-energia-, az építőmesteri-, valamint a hideg- és meleg burkolati munkákat. A felújítás végén tisztán, rendezetten adjuk át a helyszínt.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Időpontot kérek a WoodCorner bemutatóteremben!

Írj üzenetet és visszahívunk!