Classen ajtók

Egyszerűségükkel, szín- és formavilágukkal hódítanak a Classen minőségi ajtói. Klasszikus és modern stílusokat képviselve ezek a beltéri ajtók bármilyen egyedi elképzeléshez illeszkedhetnek, jól kiegészítve otthonunk, irodánk vagy üzlethelyiségeink enteriőrjét. A WoodCorner kínálatában a Classen beltéri és tolóajtók teljes választéka megtalálható, így kiválaszthatók az anyagok, a formák és a színek. Ezeket az ajtókat is magunk szereljük be, hogy garantálhassuk: tökéletes legyen a vásárlás élménye.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat