Jankó Ajtók

Minőségi fa alapanyaguknak és hőszigetelt üvegezésüknek köszönhetően a Jankó ajtók maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak. Az egyedileg kivitelezett ajtók összhangba hozzák a külvilág forgatagát otthonunk nyugalmával. A speciális szerkezet részeként többszörös kerettömítéssel, 3D-ben állítható ajtópánttal, összefüggő záróléccel, Plug Tec sarokkötéssel, habosított gumitömésekkel, és EPD tömítéssel is ellátják a Jankó bejárati ajtókat, aminek köszönhetően masszív, teherbíró, magasan hő- és hangszigetelt, valamint rendkívül biztonságos megoldást nyújtanak az egyedi igényeknek megfelelően. A Jankó intelligens árnyékolástechnikai eszközei az ajtók esetében is elérhetőek!

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat