Porta Doors ajtók

Eleganciát, klasszikus stílust fejeznek ki a Porta Doors minőségi ajtói, kellő változatosságot kínálva fantáziánknak is. Ezek az ajtók bármilyen belső térbe jól illeszkednek, felület- és színválasztékukkal egyedi igényekre szabhatók. A WoodCorner kínálatában minden megtalálható, a beltéri festett ajtóktól a szintetikus beltéri ajtókon, a természetes furnéros beltéri ajtókon át a beltéri és kültéri bejárati ajtókig, tolóajtókig. Ezek mindegyike éke lehet otthonunk, irodánk vagy üzlethelyiségünk belső tereinek, kisugárzásukkal kifejezve, hogy ahová az ajtó nyílik, oda érdemes betérni.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat