EDELHOLZ tömörfa asztalok

Bárki látja, bárki simítja, a tömörfa asztalok mindenkit ámulatba ejtenek. A minőségi magyar tölgyfa meleget és harmonikus összhangot áraszt, erezetének játéka pedig életre kelti az asztalfelületet. Az EDELHOLZ tölgyfa asztalai generációknak adhatnak élményt, mert ezek az otthonunkba, irodánkba viszik a természet közelségét. A WoodCorner kínálatában gazdag méret-, felület- és színválaszték található, mind az étkezőasztalok, mind a hozzájuk tervezett padok és ülőkék esetében. Vannak teljes mértékben tömörfa étkezőasztalok és tárgyalóasztalok, de a nemesacél és acél asztallábak szabadon kombinálhatók a tömörfával.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat