WOODCORNER egyedi faasztalok

Legyen egyéni és különleges! Ez vezérel bennünket, amikor egyedi faasztalokat tervezünk és készítünk. Ez mindenkit felvillanyozó közös munka, hiszen ezek az asztalok vásárlóink otthonainak, irodáinak olyan ékei lesznek, amikről mindenki lelkesedéssel mesél, ha végigsimítja! Faanyagokban, struktúrában, színben, lábazatokban és stílusban teljes a WoodCorner választéka. Legyen tölgy, dió- vagy olajfa, bármilyen felületkezelési mód, egyedi asztalaink hűen testesítik meg megrendelőink vágyait.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat