EDELHOLZ fali burkolatok

Otthonosabb, melegebb, természetesebb. Ilyenné változik minden olyan belső tér, ahol EDELHOLZ fali burkolatokat használunk. Árnyalataival és rajzolataival a falakra alkotott faburkolatok lenyűgözővé teszik a belső tereket, akár nagyobb felületeken, akár kisebb részeken, dekorációs elemként alkalmazzuk azokat. Az EDELHOLZ falburkolatai a legjobb magyar tölgyből készülnek. A tömör fapadlókkal szemben rétegelt szerkezetűek, könnyűek és vékonyak, gyorsan felrakhatóak. A WoodCorner kínálatában megtalálható minden szín-, felületi- és méretváltozat, hogy otthonod, irodád vagy üzlethelyiséged átalakítása a vágyaidnak megfelelően történhessen meg.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat