Kőfurnér burkolatok

Modern dizájn, lélegzetelállító, emlékezetes felületek. Ezt viszi el otthonainkba, irodáinkba vagy üzlethelyiségeinkbe a kőfurnér. Ezek a burkolatok valódi palakő, mészkő vagy épp homokkő felhasználásával készülnek, üvegszállal és műgyanta hordozóval megerősített ultravékony elemek. Kedvező tulajdonságaiból adódóan – felületkezelés után – számos különböző bel- és kültéri felületre felragaszthatóak. A WoodCorner kínálatában lévő kőfurnér lapok használhatók vízszintes vagy függőleges felületeken, kül- és beltéren egyaránt. A kőfurnér különlegessége, hogy háttérmegvilágítással alkalmazva rendkívül látványossá teszi a bútorokat, pultokat, falakat, kirakatokat vagy bármilyen olyan felületet, amellyel le akarjuk nyűgözni látogatóinkat.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat