WOODCORNER könnyített fali burkolatok

Egyszerű és mégis bámulatos hatást keltő minden könnyített fali burkolat, amelyet prémium faanyagok felhasználásával a WoodCorner egyedileg tervez és alkot meg. Puhafával és keményfával egyaránt dolgozunk. Könnyített fali faburkolataink látványosak, kisebb vázszerkezetűek, könnyű teherbírásúak, falra, plafonra is könnyen installálhatók. Négyféle fa struktúrát használunk, 14 féle színben. Jellegzetességük, hogy a faanyagoknak, az egyedi tervezésnek és precíz kivitelezésnek köszönhetően nem fognak csavarodni, repedezni, hosszú ideig megőrzik a belső terek otthonos természetességét.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat