Zuzmófalak

Otthonunkba hozzák a természet szépségét tartósított moha- és zuzmófalaink, élő zuzmó- és növényfalaink. Bármilyen térben, otthon az étkezőben, a hálószobában vagy a nappaliban, vagy éppen irodákban és konferenciatermekben váltanak ki csodálatot ezek az egyedi belsőépítészeti megoldások. Felhasználásuk fantáziánkkal lehet teljes, hiszen méretre, formára megannyi variációt kínál a WoodCorner. Moha- és zuzmófalakból egyedi formák és mintázatok készíthetők, sőt, feliratozás is megvalósítható ezzel a természetközeli dizájn-struktúrával.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat