EDELHOLZ halszálka padlók

Meleg fények játékát hozhatják otthonunkba az EDELHOLZ nagyméretű halszálka parkettái. Ezek igencsak különböznek a régi idők kiselemes halszálka típusaitól. Az elegáns, szokásosnál nagyobb méretű, prémium halszálka parketta tágítja a teret, és nagyvonalú megjelenést kölcsönöz a padlónak, miközben fény-árnyék játékával a szívet is megmelengeti. Mind a parketta lerakás módja, mind az egyes nagyméretű halszálka parketták megjelenése lehetővé teszi, hogy egyedileg alakítsuk a padlóburkolat megjelenését, legyen az akár egyszerű szalagminta, halszálka, fonott- vagy sakktábla minta, netán egyedileg tervezett, esetleg klasszikus parketta minta. A WoodCorner kínálatában egyaránt megtalálhatóak a rusztikus, enyhén antikolt és a modern, finom kidolgozású nagyméretű halszálka parketták is.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat