EDELHOLZ svédpadlók

Otthonosságot és melegséget áraszt minden olyan belső tér, ahol prémium faanyagokon járhatunk. Az EDELHOLZ nyolcvan különféle megjelenésű, minőségi svédpadló típust kínál, így biztos, hogy a tökéletes megoldást választhatjuk álmaink megvalósításához. Az egészen rusztikus, antikolt változatoktól a modern, antracit vagy a fehérhez közelítő megjelenésű padlólapokig szinte minden megtalálható a WoodCornerben is. A színárnyalatokon túl a taktilis felületű lapok azok, amelyekkel kreativitásunkat különösen kiélhetjük, hiszen az egyedi vágási módok és kézzel gyalult felületek további lehetőségeket rejtenek magukban.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat