EDELHOLZ teraszburkolatok

Mindenkit hívogat egy olyan terasz, ami prémium faburkolatával közelebb hozza otthonunkba a természetet. Az EDELHOLZ bordázatlan, finom tapintású, sík teraszburkolatai rendkívül elegáns hangulatot kölcsönöznek otthonunk tereinek, legyen szó egy meghitt erkélyről, vagy egy hatalmas medenceparti teraszról. Mivel a kültéri burkolatoknak különösen ellenállónak kell lennie az időjárással szemben, az EDELHOLZ fa teraszburkolatai kemény, kikezdhetetlen, hőkezelt kőrisfából készülnek. Ezek változatai mind megtalálhatók a WoodCorner kínálatában.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat