High tech felületkezelés

BONA Resilient Floor System

RUGALMAS PADLÓBURKOLATOK – CSERE HELYETT MEGÚJÍTÁS!

Megszokhattuk, hogy sok helyen, amit felkeresünk, rugalmas padlóburkolatokon járunk. Sportcsarnokokban, kórházakban, üzemcsarnokokban, szervizekben, üzlethelyiségekben fogad minket PVC padló, Vynil-, linóleum- vagy gumiborítás. Azt is megszokhattuk, hogy ezek a felületek idővel elöregednek, töredeznek, sokat veszítenek mutatósságukból és egyre nehezebbé válik a tisztításuk. Egy ilyen padlóburkolat cseréje sosem egyszerű. Nemcsak a költségek magasak, de sokszor az adott helyen szinte képtelenség olyan hosszú leállást elrendelni, mint amennyi időbe telik a burkolatcsere.

ERRE MEGOLDÁS A BONA RESILIENT FLOOR SYSTEM!

Egy teljesen egyedülálló rendszer a rugalmas padlók gondozására és karbantartására, ami szükségtelenné teszi a burkolat teljes cseréjét. Alkalmazása hatékony, gyors és egyszerű, és az eredmény olyan, mintha új padlóburkolaton sétálnánk! A komplett padlócsiszolási technológia segítségével a WoodCorner szakemberei akár nagyobb terek, csarnokok rugalmas padlófelületeinek a helyreállítását vagy akár egy teljesen új megjelenésű felület elkészítését végzik el.

ÚJ ÉLETET ADUNK A SÉRÜLT ÉS ERŐSEN KOPOTT PADLÓBEVONATNAK!

Néhány óra alatt készülhet el a tökéletes, új felület lényegesen kevesebb állásidővel, alacsonyabb költséggel, mint ami egy új burkolat lefektetésével jár. A Bona rugalmas padlókra alkalmazható rendszere magában foglal egy felületkezelést csiszolóanyagok használatával, egy mélytisztítást és egy új védőréteg kialakítását. Nem mellesleg a padló új színt kaphat és előre eltervezett formák, szimbólumok is megjeleníthetők. Mindezzel lehetőség nyílik egy teljesen új, élénk színekkel rendelkező padló létrehozására.

A Bona technológiájának egyedülálló előnyei

Fenntarthatóság

  • Alacsonyabb környezetkárosító hatást gyakorol a környezetre a burkolat cserénél
  • Tökéletesebb a beltéri higiénia
  • A lakkrendszer vízbázisú

Tervezés

  • Igény szerint alakítható: új szín vagy átlátszó fedőréteg
  • Szolid színekről akár szórt felületre is lehet váltani
  • Csúszásmentes, higiénikus és vonzó megjelenésű felület

Gazdaságosság

  • Felújítási idő takarítható meg a padlóbevonat cseréjéhez képest
  • Hosszan tartó, strapabíró felület, rövid idő ráfordítással
  • Lehetséges a részleges padlófelújítás

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat