EDELHOLZ lépcsőburkolatok

Otthonunk melegségét sugározzák ki a mindennapjainkra az egyedileg kialakított fa- vagy faburkolatú lépcsők. Szobáink, irodáink vagy üzlethelyiségeink hangulata kiterjedhet, tovább formálódhat azzal, ha olyan lépcsőt választunk, ami jól illeszkedik a belső terünk stílusához. Az EDELHOLZ kiváló minőségű tölgy alapanyagainak és asztalos mesterei szaktudásának köszönhetően minden felületi struktúra, amellyel a svédpadlókat és halszálka parkettákat gyártják, elérhető a WoodCornernél a lépcsők esetében is.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat