WOODCORNER egyedi lépcsőburkolatok

Mindig felvillanyozó, ha különlegességet álmodunk, és azt valaki precízen meg is tudja valósítani. A WoodCorner az egyedi falépcsőivel is ezt az élményt kínálja otthonokban, irodákban, üzletekben. Lépcsőinket egyedi igényekre szabva tervezzük meg vázszerkezetben, struktúrában, színben és faanyagokban. Szívesen prezentálunk 3D-s grafikai mintát, hogy ügyfeleink ihletett elképzeléseit élményszerűen mutathassuk be. Alapvetően keményfával, így tölggyel, bükkel dolgozunk, de puhafaként fenyő is választható egyedi lépcsőkhöz. Ha a választott stílus megköveteli, kialakítjuk a lépcső mosólábazatát és homloklapját, egyedi fa korlátot építünk, vagy LED-világítást szerelünk be lépcsőinkbe. Megalkothatjuk padlóburkolatokból az egyedi lépcsőt, hogy az belesimuljon a padló természetes stílusába.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat