Padlóápolók

Nem elég létrehozni otthonunk ékességeit, azokat rendszeresen ápolni is kell. Fa felületek, padlók, fali burkolatok ápolására a WoodCorner a Bona prémium termékeit ajánlja. Ezek mindig megadják a megújulást, a csillogó fafelületet, a homogén színhatást és a csúszásmentességet. A Bona felületkezelő termékek segítségével gyönyörű, tartós és könnyen kezelhető fapadlónk lehet otthonunkban, üzlethelyiségünkben vagy irodánkban. A Bona az 1970-es években a vízbázisú lakkok úttörője volt, ma pedig piacvezetőként ajánlja a környezetbarát termékek széles skáláját. Ezek mindegyike megtalálható a WoodCorner kínálatában, így az ápolóolajok, a hard wax-ok és a tisztítóeszközök.

Segítünk jól dönteni, lépj velünk kapcsolatba!

Mi olyan gondossággal adunk tanácsokat, mintha barátaink kérnék azt tőlünk. Figyelünk vásárlóink vágyaira, igényeire, a kivitelezés elkerülhető csapdáira, hogy kényelmes és örömteli legyen a vásárlás folyamata, az eredmény pedig igazi élményt nyújtson! Ismerd meg termékeinket, szolgáltatásainkat, a WoodCornerben a legfrissebb katalógusokat is!

Ismerd meg szakértőinket és jelentkezz be hozzájuk!

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Hívj fel miket nyitva tartási időben, minden hétköznap 9-15 óráig! Előzetes időpont egyeztetéssel a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk ügyfeleinket a WoodCorner bemutatóteremben.

VAGY írj üzenetet és visszahívunk!

Összesen 1 találat