Emlékezetessé és játékosabbá akarod tenni nappalid vagy irodád belső terét? Válassz fa-műgyanta asztalt, mert ez mindig mesélteti azt, aki látja, aki megérinti. Az ilyen asztaloknak a varázsa a különböző anyagok ötvözésében rejlik, és ez a sokszínűség ad lehetőséget bármilyen formabontó egyedi megoldásra. És persze ne feledd: a kreatív megjelenés mellett egy ilyen asztal a tartósságával is felhívja magára a figyelmet.

Egy fa-műgyanta asztal a fantáziánk megmozgatásával kezdődik. Hová kerül, mit akarunk benne láttatni, kiket akarunk magunkon kívül újra és újra elbűvölni. Hiszen a prémium faanyagok adta mintázatok és erezetek mellett nemcsak a színes műgyanta hozzáadásával kaphatunk valami különlegeset, hanem legfőképp azzal, milyen kiegészítőket süllyesztünk a gyantába és teszünk láthatóvá!

Elfér így egy asztalban számos apróság: pénzérmék, Lego-figurák, Kinder-játékok, vagy akár csavarok, a személyes kötődésű apró tárgyak bármelyike. Vagy érdemes azon is elgondolkodni, hogy a fával összeállítva milyen mintázatok alkothatók meg a díszítő elemekből. Éppen ezek miatt lelkesítő a fa-műgyanta asztal, és éppen ezért sosem könnyű maga a tervezés, hiszen az ötletelést egy idő után le kell zárni.

Ha megvagyunk az elképzeléssel, és az alapján megtörtént a faanyagok és kellékek kiválasztása, akkor jön a tényleges tervezés és a kivitelezés. A WoodCornerben ezt is úgy csináljuk, hogy nyomon követheted, vagyis a készítés fázisairól is kapsz visszajelzést. Ha kedvet csináltunk hozzá, ismerd meg a részleteket a WoodCorner bemutatóteremben, és kérj időpontot egy díjmentes szaktanácsadásra!

Laczi Ferenc

WoodCorner