Az organikus anyagok alkalmazása nem ismeretlen lehetőség az otthonteremtők körében. Sok száz évben mérhető annak a megfontolásnak a története, hogy az ember a környezetében megtalálható, megfelelő minőségű anyagokat építi be leendő lakhelyébe, hiszen korán felismerhetővé vált, mennyi előnye van annak, ha ilyen előrelátóan gondolkodunk.

Egész egyszerűen azért mert így az okosabb! Az organikus anyagok ugyanis sokszor sokkal könnyebben hozzáférhetőek, mint hinnénk, sokkal tartósabbak, sokkal könnyebben és természetesebben felhasználhatóak, mint sok más műanyag alapú termék. Arról nem is beszélve, hogy az otthonunk berendezésének megválasztásával, annak egészségünkre, vagy közérzetünkre gyakorolt hatása mellett is letesszük a voksunk. És mint minden hosszútávú döntésünkkel, ezzel is példát mutatunk.

Így, hogy az elmúlt évtizedekben ismét előtérbe került a környezettudatos gondolkodás, a bölcsen és előrelátóan gondolkodó háztulajdonosok is egyre többen ismerik fel a valódi fában rejlő értéket és utánozhatatlan szépséget. A fa alkalmazásával melegség és finomság költözik otthonunkba, és szakszerű telepítés, illetve gondoskodás mellett biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz soha „ódivatú” vagy elcsépelt, mert a természet adta tökéletesség, amely a fának minden szegletében megbújik, soha nem megy ki a divatból!

Perneczky Regina

lakberendező

www.alakitlak.hu