Egy felvillanyozó megoldás lehetőségei otthonod természetességéért!

Elegáns és otthonos. Ezt az érzetet adják meg belső tereinknek a jól kiválasztott faburkolatok és fali falpanelek. Beleszeretni könnyű, ám érdemes lakberendező segítségét kérni, hogy körbejárhasd, hol és hogyan teremtenek a Te lakásodban, irodádban lenyűgöző látványt ezek az egyszerű megoldások.

Hogy egyre népszerűbbek a fa kiegészítők a házakban, otthonokban, nem vitás, hiszen viszonylag egyszerűen és alacsony költséggel teremthetik meg a luxus érzetét. Látványos struktúrája, természetessége és illata magával ragad mindannyiunkat. Mivel könnyen variálható és beépíthető, a fali faburkolatok és falpanelek nagy teret adnak a kreatív otthontervezésnek!

Hogy csak néhány ötletet mondjunk: igen kedvelt megoldás a fapadló felfuttatása a falra, akár csak egy adott sávszélességben. Ez kimozgat minket a megszokásból, a szemet újra és új gyönyörködteti, de beépítéstől függően az otthonosság funkcionalitását is segítheti. Az egyedi falpanelek szintén divatosnak számítanak. Gondolj csak arra, hogy egy konyhában egy fa hátfalpanel mennyire egyszerűen és gyorsan tud új összhangot teremteni. A természetes fa emellett kiváló hátteret biztosít elektromos kandallóhoz, festményekhez, vagy akár az új TV-készülék mögé építve. Gondolkodj abban is, hogyan használhatnád önálló dekorációs elemként a fali fapaneleket. Hiszen sokszor elég csak itt-ott belopni a természetességet otthonunkba, egyediséget adva a tereknek, könnyed dicsérésre csábítani vendégeinket. LED megvilágítással úgynevezett jégtábla motívumot is ki lehet alakítani, amely abszolút különleges és elegáns hatást kelthet. A fali faburkolatok és falpanelek a hőérzetünket is pozitívan befolyásolják, meghittebbé téve