Ez nem kérdés, nem lehet más. 🙂 Ha nem akarsz műanyagban élni, akkor a megoldás csakis a fapadló lehet. A fa illatát, természetességét semmilyen más anyaggal nem lehet pótolni. Aki ezt az anyagot választja, egy életérzés is párosul hozzá. Szubjektív fapadló ajánló jön egy fabolondtól, aki már kiskorában fapadlón játszhatott.

Otthonos és természetes. Olyan hely, ahová mindig egy kicsit jobb hazatérni. Ha fapadlón járhatunk odahaza, ez az érzés lehet örökké a miénk. A fa élő anyag. Illata, erezete, mintázata visszaad valamit a természetből és a régi, ráérősebb világból. Ha fapadlót választasz, jól kell válassz, hiszen ha gondoskodsz róla és rendszeresen ápolod, generációkat kiszolgál.

Ha a fapadló mellett döntesz, (élet)stílust választasz, de ez közel sem jelenti azt, hogy otthonod modernsége és a fa természetessége ne tudná jól kiegészíteni egymást. És ha azon aggódnál, hogy a padlófűtés tönkreteszi a fát, ne tedd! Ugyanis a tévhitekkel ellentétben a fa esetében is kompromisszum nélkül megvalósítható a manapság igen népszerű padlófűtés. Válassz fapadlót, és nemcsak gyermeked, unokád is szívesen játszik majd rajta!

Laczi Ferenc

WoodCorner